Recension: Djävulsklippan av Stephen Booth

djavulsklippan

I en idyllisk by härjar en fruktad inbrotts- och rånarliga. Plötsligt går det mesta överstyr då en medelålders kvinna hittas mördad i sitt kök samtidigt som hennes man hittas dödligt skadad i en annan del av huset.

Kriminalinspektören Ben Cooper tar sig an fallet och börjar utreda något som visar sig var mer komplicerat än alla kunnat föreställa sig. Grannarna i trakten har alla sina egna agendor och det visar sig finns en hel del motsättningar i trakten.

Stephen Booth är, liksom många andra brittiska författare, mycket duktig på att beskriva miljöer och personer. Den här historien är välskriven utan att ha en särskilt speciell handling. Betyget dras ner av att majoriteten av boken handlar om allt annat än själva utredningen…

Bild1

Betyg: 4.6 

 

This entry was posted in Recensioner. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *