Recension: Återvändaren av Buthler & Öhrlund

Återvändaren

En hårdkokt historia där läsaren återigen får träffa den hänsynslösa psykopaten Christoffer Silfverbielke. Han lever sedan en tid i Florida i USA och jagas av polisen för en rad mord. I Sverige är det kriminalkommissarie Jacob Colt som står för jakten på Silfverbielke. I boken får vi även följa hur Colt slits mellan jakten och ett minst sagt trassligt privatliv. När Christoffer Silfverbielke väl kommer tillbaka till Sverige börjar en resa i våld och kvinnoförnedring. Boken är spännande och välskriven även om alla vålds- och sexinslag är väl spekulativa. Efter ett tag är det lätt att som läsare få nog och längta till en mysig brittiska pusseldeckare…

Betyg: 3/5

This entry was posted in Recensioner. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *