Recension: Journal 64 av Jussi Adler-Olsen

journal-64

Carl och Assad har i den här berättelsen hjälp av Rose för att försöka lösa ett av Avdelning Q:s svåraste fall hittills. Historien kretsar kring den omänskliga behandling som många kvinnor fick uppleva på kvinnohemmet Sprogø. Nete var en av alla de kvinnor som tvingades till förnedring på ön och nu får Carl med sina medhjälpare göra allt för att ta reda på fakta kring Nete och hennes omgivning. Igen en utredning som blir en kamp mot klockan då övergreppen fortfarande verkar pågå.

Jussi Adler-Olsen fortsätter att leverera mycket bra deckare. Den här gången med ytterligare en charmig karaktärsbeskrivning av dubbelnaturen Rose.

Bild1

Betyg: 7.0/10

This entry was posted in Recensioner. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *